På grunn av covid-19-utviklingen.

På grunn av covid-19-utviklingen.

Les mer

Axiell Live: det nya normala

Välkommen till ett inspirerande webbinarium där vi samtalar kring bibliotekens utmaningar i en ny vardag tillsammans med Nina Simon, Riikka Leskinen och Edward Jensinger.

  • I Ninas samtal, «Revisioning Relevance to become OF/BY/FOR ALL», diskuterar hon samverkan mellan samhälle och lokala kulturella institutioner och hur ett aktivt arbete med att involvera och engagera medborgarna gör skillnad.
  • Riikka samtalar kring hur det är att arbeta i en organisation med ett starkt etos, tydliga syften och hur man optimerar arbetet så att man kan nå ut till så många som möjligt – fysiskt och digitalt: att jobba och tänka i skala.
  • Edward lyfter skolbibliotekets roll i skolan och hur skolbiblioteket kan inkluderas som en viktig del av det pedagogiska arbetet i skolan likväl som att det har en drivande roll inom källkritik, informationskompetens och digitalisering.

När: 11 september kl. 13-15.15
Var: Digital via webben

Gå till inbjudan

Få siste nytt i innboksen med nyhetsbrevet vårt

Kryss av for det du er interessert i:

Vi bruker informasjonskapsler og samler også inn andre personopplysninger på nettstedet. Hvis du vil vite hvordan, hvorfor og hva vi samler inn, ber vi deg lese retningslinjene for personvern her på nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du samtidig retningslinjene for personvern.