På grunn av covid-19-utviklingen.

På grunn av covid-19-utviklingen.

Les mer

Träffa Riikka Leskinen – en av talarna på Axiell Live

Riikka jobbar som pedagogisk informatiker på Helsingfors högteknologiska centrumbibliotek Ode. Biblioteket, som utformades och planerades i nära samverkan med användarna, öppnade i slutet av 2018 och har haft långt över en miljon besökare. Biblioteket är så populärt och att tomma bibliotekshyllor är en vanlig syn. På Ode kan man även låna 3D-skrivare, symaskiner och spelkonsoler. Bland mycket annat.

Riikka samtalar kring hur det är att arbeta i en organisation med ett starkt etos, tydliga syften och hur man optimerar arbetet så att man kan nå ut till så många som möjligt – fysiskt och digitalt: att jobba och tänka i skala. Och om att vara passionerad.

Om Axiell Live

Vi har bjudit in tre talare (Riikka Leskinen, Nina Simon och Edward Jensinger) att samtala kring hur folkbibliotek, skolbibliotek och museum ska förhålla sig till det vi nu börjar kalla «Det nya normala».

Fredagen den 11 september kl. 13 – 15.15. Digitalt via Teams.

Anmäl dig till Axiell Live i dag

Få siste nytt i innboksen med nyhetsbrevet vårt

Kryss av for det du er interessert i:

Vi bruker informasjonskapsler og samler også inn andre personopplysninger på nettstedet. Hvis du vil vite hvordan, hvorfor og hva vi samler inn, ber vi deg lese retningslinjene for personvern her på nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du samtidig retningslinjene for personvern.